luni, 28 decembrie 2009

Despre mine... sau ce trebuia scris la rubrica respectiva

Cand trebuie sa scrii cateva lucruri despre tine e foarte greu. Depinde de starea in care esti atunci cand trebuie sa scri acele lucruri. Nu stiu ce pot spune despre mine acum si nici mai tarziu. Aspectul fizic se poate vedea intro poza... poate nu dau doi bani pe aspectul fizic. Cat despre ceea ce nu se poate vedea intro poza, fiecare incearca sa cunoasca persoana de langa el. Daca asculti pareri despre mine de la 100 de persoane e foarte posibil sa auzi foarte multe pareri diferite. Depinde de starea in care eram cand ei si-au format parerea despre mine. Mai multe iti pot spune prietenii, ei poate ma cunosc cat de cat. In totalite nu ma cunosc nici eu asa cum cred ca nici unul dintre noi nu poate afirma ca se cunoaste in totalitate.

Spunea Freud ca vom reusi asta doar prin intregire, adica prin intregirea subconstientului cu constientul. Dar pana la a realiza ce spunea Freud mai avem mult, si nici atunci nu e sigur ca ne vom cunoaste in totalitate. Ca vom stii ce trairi avem de fiecare data, ce sentimente fata de anumite persoane, ce reactii instantanee vom avea in diferite situatii e greu de crezut. Pana atunci fiecare incearca sa se cunoasca atat pe el cat si pe cei din jur. Cu cat cunosti un om mai mult, cu atat e mai usor de manipulat. Iar de aici pleaca alte doua idei: omul cu mai multe fete e asa doar pentru ca e fals sau ca nu stie nici el care e adevarata lui fata si ideea manipularii. Ceea ce o sa abordez in alte posturi, ca altfel o sa deviez prea mult de la subiect si “o iau pe aratura”.

Revenind la MINE... minele sunt niste gauri din care ies minerii... Nu, glumeam bineinteles, deci sunt o persoana cu simtul umorului J. Nu stiu ce pot spune despre mine... sunt o fire sociabila, deschis la orice fel de discutie – atunci cand cunosc subiectul, orgolios, cu vointa de fier, imi doresc ca atunci cand imi propun ceva sa pot sa si realizez, sunt o fire care atunci cand poate, ajuta pe cei care au nevoie, consider ca sunt putin romantic (sau mai mult :”>) si ca visez continuu... dar cine nu viseaza? Ce ar fi omul fara vise? Raspunsurile la ultima intrebare intrun alt post J.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu